WELCOME TO DIANBIZZCORNER. WE PROVIDE SERVICE AS FOLLOWS WITH VERY REASONABLE AND AFFORDABLE PRICE:-*Half price on Hotel accommodations (2 Room Apartment) at listed Hotel & Resorts * Used yet good quality of clothes. * Used handbag & accessories - Computer service * Bakery * Others Items coming soon*

Followers

Thursday, March 31, 2011

The Door is closing..:D

Asalamualikum & Salam 1 Malaysia,


Hows your day everyone? hopefully fine and ceria2 selalu. Mine, in the morning quite hectic, yet I have some time to redeem the Free Breakfast at Mc Donald..:D. Siapa yang tak mahu benda free.. lebih2 lagi from MCD kan..sanggup tu beratur 1/2 jam. Alhamdulilah.. nak puaskan hati punya pasal..I manage to grab mine hehe (bukan selalu kan kawan-kawan)...:-))


Okay, just a gentle reminder to all that today is the LAST day to submit your entry in Holiday Love Contest with us. Entry submitted after 12.00 Midnight today, will be disqualified. To those who participating, take some time to re-check your entry ya.. Check if you all follow the T&C because its the most important thing dalam proses pemberian markah. Kalau satu tak comply, pun akan di disqualified. Jangan pula, kalau ayat ok dan gambar cantik tapi tersingkir sebab tak follow the T&C.. kan sayang tu..:-)


So far, semua penyertaan hebat-hebat belaka, sampaikan I nak choose pun pening..and kalau boleh nak bagi semua menang.. tapi, kena pilih yang terbaik kan.. top 10 akan diumumkan pada 4th April 2011 sebelum pemenang2 utama diumum pada 9th April Kepada yang tidak berjaya tu, jangan putus asa tau.. sebab kalah tidak bermakna selamanya..:D maybe takda luck saja, lain kali boleh cuba lagi kan.

So, Check your entry once again.. tik tok..tik.. tok ada 7 jam lagi sebelum PINTU penyertaan ditutup..until now Happy Thursday all..

2 comments:

  1. dah check...dah ok kot...ikut luck je skang...hahaha...btw thanks kak for the contest...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...