WELCOME TO DIANBIZZCORNER. WE PROVIDE SERVICE AS FOLLOWS WITH VERY REASONABLE AND AFFORDABLE PRICE:-*Half price on Hotel accommodations (2 Room Apartment) at listed Hotel & Resorts * Used yet good quality of clothes. * Used handbag & accessories - Computer service * Bakery * Others Items coming soon*

Followers

Saturday, April 9, 2011

And Here Comes The Winner



3rd place are Mama Zharfan with her dream holiday slogan:-


"Hot Air Baloon, romantic fling with my beloved hubby"


2nd place are Erin Pink My Heart with her dream holiday slogan:-

"Percutian yang meraikan rasa cinta, menzahir cerita penuh ceria."


And the WINNER are Dyahaha. with her slogan that capture the jury's heart:-

"For breezy wind, old chant of sea, Mauritius it is!!!!!"



Congrats to all the winner, 2nd and 3rd winner will get a BO collection from Just Shoppe, and the Grand Winner won 3D2N stay at A-Famosa Resort Malacca from 15th -17th April 2011.



Kindly note ya semua pemenang, sila SMS atau EMAIL alamat surat menyurat anda berserta dengan No. Hp untuk mendapatkan hadiah anda. Untuk pemenang tempat pertama , sila sertakan FAX No (jika ada) untuk saya faxkan voucher penginapan Apartment 2 bilik Anda dalam masa 2 hari dari tarikh pengumuman ini. SEKIRANYA, pemenang pertama gagal untuk menghubungi penganjur selepas 11hb, hadiah tersebut akan jatuh ke pemenang No.2 dan seterusnya.Pemenang juga dikehendaki untuk meceritakan pengalaman mereka di A-Famosa untuk dikongsikan kepada semua.



For those who not win, I have special announcement for you, I will give small gift as an appriciation for you for joining this contest. Siapa yang berminat untuk mendapat hadiah ini, sila emailkan alamat anda untuk tujuan pengeposan sebelum 22hb April. Sekiranya saya tidak mendapat Email dari anda, bermakna anda tidak berminat untuk mendapat hadiah ini.


Sekali lagi saya ucapkan berbanyak terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk berkongsi idea dan pengalaman. Nantikan update saya untuk contest yang seterusnya iaitu percutian ke Mayang sari Resort Dunggun Terengganu. InsyaAllah within this year...:-)



Once again CONGRATULATION to all the winner. Have a blast day everyone.




15 comments:

  1. tahniah utk smua pemenang..yg tk menang tu maksudnye smua peserta yg join or saper yg dpt top 10 je???

    ReplyDelete
  2. baru nk tnye.. semua yang join ke?

    ReplyDelete
  3. tahniah pada semua pemenang....

    ReplyDelete
  4. Mama Tisya and Adeq, ya untuk semua yang join akan dapat appreciation dari saya.. kalau berminat, silalah email add untuk saya poskan ya..:D

    ReplyDelete
  5. Salam Kak Ngah,

    Saingan yang sengit..,jgn lupa email address untuk dapat appreciation gift from me before this friday ya.. thank you..:D

    ReplyDelete
  6. tq sbb sudi pilih me as 3rd prize winner :)
    me dh email my details just now :)

    congrats to all winners! 1st prize tu sgt besh hadiahnya--value dekat2 RM500 kan :) me pernah holiday kat Afamosa tu dh 3 kali so far--beshh tau :)

    ReplyDelete
  7. Salam Mama Zharfan,

    Tahniah ya..:D. The contest is colobration between me and my friend Just Shoppe.. so you will get a Bag Organizer from her. The 1st price is from me, since I'm promoting my holiday package bizz. I will elobrate it in my future entry..:D. Thank you fo joining ya, I will forward your particular to my friend for the gift arrangement.

    ReplyDelete
  8. hye dian heheheh... sayer sengeh sampei tlinga ni.. thanks pick me as 2nd winner...

    heehh bru nk verangan felling feeliing duk Afamosa.. x pe blom rzki..
    tp klo 1st winner x mo i relaa... hikhikhik

    nyway congrat tuk sumer...

    ReplyDelete
  9. KAK DIANNN!!!!
    hihi...weekend mmg xbukak blog..luckily ramai yg baik hati tolong alert yg me menang adiah ni! tq alot to all of u...

    and kepada yg lain2, tahniah jugak! ssume entry pon besh2~!

    kak dian, dya da email n sms akk my details...A'famosa, here we come!!!!!

    ReplyDelete
  10. sy dh email details...dpt tk my email?

    ReplyDelete
  11. tanhiah kepada smua pemenang...


    saya dah email details...
    thanks dear...

    ReplyDelete
  12. tahniah untuk semua pemenang..me dah emel..kalau tak dpt gitau ek..thanks..

    Belog kami :Jom join Heartbeat.my! Tak efek Nuffnang

    Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...