WELCOME TO DIANBIZZCORNER. WE PROVIDE SERVICE AS FOLLOWS WITH VERY REASONABLE AND AFFORDABLE PRICE:-*Half price on Hotel accommodations (2 Room Apartment) at listed Hotel & Resorts * Used yet good quality of clothes. * Used handbag & accessories - Computer service * Bakery * Others Items coming soon*

Followers

Thursday, July 21, 2011

Esberitox

Health is Wealth. Kalau sakit, apa-apa pun tak boleh buat kan..

Anak anda kerap demam selesema dan hidung tersumbat?. If yes, we in the same boat. When my daugther is 1-2 years old, flu and runny nose is common to her. Boleh dikatakan sekali sebulan me and hubby will go to clinic sebab Dian kena flu. I have many sleepless night, because, macamana nak tidur kalau anak kita tidur dengan hidung tersumbat . Sedih pun ada, sebab nampak dia tidur dengan tak selesa dan kadang-kadang merengek sukar nak bernafas.

I remember, we went to several specialist clinic. There is one doctor in Bangsar suggesting us to try the Augmentin Syrup. After taking it the flu did stop. But, I read in the paper that Augmentin Syrup antibiotic is not suitable for babies below 2 years old. We decided stop using it and comeback to normal medicine, and sometime even trying to follow traditional way of curing blocked nose which is putting the "kunyit hidup" dekat my daugther hidung sewaktu tidur but..sometime tak jalan juga.

Alhamdulilah, the attack of the flu bug stop when she was 3 -4 years old. Kalau ada pun, not that frequent as her toddler age. But, baru-baru ni since she pun dah enroll pre- school, the flu bug kembali menyerang. So sad to see her tak lena tidur due to blocked nose, Until one day, I browse in the Internet and found ESBERITOX.

What is ESBERITOX, its a German herbal medicine, made from the purple flower Echinacea. Its clinically proven standardized extract phytomedicine used to stop common colds from progressing and preventing complication.

At first, I cuak juga because this medicine tidak berbentuk liquid and my Dian memang tak suka makan ubat. She dont like to chew it either,kalau mau makan vitamin pun kena perang dunia kedua baru dia nak makan.. When I saw the box at the Guardian, the pharmacist suggest me to crush it and mixed it in my daugther milk bottle. I decided to try and Alhamdulilah it works. My Dian kena flu dan hidung tersumbat, tapi bila I campurkan ubat ni dalam susu dia, esok pagi dah sembuh... syukran hehe. Harganya agak mahal sikit, kalau satu kotak tu dalam RM50++ tapi dia ada sediakan paket yang boleh dibeli dengan harga RM16.00, dan boleh didapati dimana-mana farmasi di Malaysia, contohnya Guardian, Watson etc.



** Bila anak happy, hati pun tenang**

To mothers out there yang mempunyai masaalah anak kerap selesema dan hidung tersumbat, boleh lah try ubat ni. Tapi adalah dinasihatkan untuk bertanya pendapat doktor atau pharmacist sebab kadang-kadang ubat ni lain kesannya pada setiap indvidu. Maybe the medicine is okay for us, but not ok with some people, so its advise able for you to seek doctor opinion.

For those who want to know more about Esberitox, kindly click HERE

Until now, ceria-ceriakan hari anda, Salam Jumaat semua..:D

2 comments:

  1. so far alhamdulilah.. my kids jarang flu specially ryanna. nyway, will keep this post in mind. take care n see you on friday next week. :)

    ReplyDelete
  2. i'm trying this also... khalis pon same lorr.. slalu gak kene..... last month baru kuar spital.... 6 days... ( macam retreat plak..) hahah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...