WELCOME TO DIANBIZZCORNER. WE PROVIDE SERVICE AS FOLLOWS WITH VERY REASONABLE AND AFFORDABLE PRICE:-*Half price on Hotel accommodations (2 Room Apartment) at listed Hotel & Resorts * Used yet good quality of clothes. * Used handbag & accessories - Computer service * Bakery * Others Items coming soon*

Followers

Sunday, October 28, 2012

2N1D at Mahkota Hotel Malacca for Sale

Hi There,


2N1D Apartment at Mahkota Malacca Hotel for sale. Only RM120.00 per night. Walk in RM240.00. PM me for details. First Come First Serve...:-D

7 comments:

  1. nani nk kak nora... date boleh guna n expired biler?

    ReplyDelete
  2. Alamak Nani, kak nora tak ternampak pula your komen ni hehe. Hmm actually hubby kak nora dah kata tak payah jual sebab dia nak pakai sendiri. Hari tu ingat nak jual sebab cuti baru ni pi PD tapi terlajak jalan2 ke Melaka. So malas nak pi lagi. Tapi since my hubby kata nak pi so I pun kata ok lah. Btw, the date is on 18-20 Nov. Selepas cuti, so memang susah orang nak pi pun hehe. Kak nora pun baru dapat approval cuti ni.

    Kalau nak pi next year, just inform ya. Tahun ni semua dah habis jual ni yang paling last. Thanks Nanie..:-D

    ReplyDelete
  3. hehehe.. ok kak nora.. next year lepas bersalin la kot.. ok2.. kalo nk p next year sy tanya kak nora ok..

    ReplyDelete
  4. Boleh Nanie. la... you ada baby lagi ke? Congrats. Kak nora je ni masih xda..walau dah makan macam2 ubat sampai gemuks..hmm takpalah maybe belum rezeki. Jaga diri elok2 and keep in touch ya nanie.

    ReplyDelete
  5. hehe.. kebetulan ade kak nora.. bln 1 nie dijangka bersalin... nani pon cuma jumpa dok asmah yon tu je.. mkn ubat yg dier bg then ade.. yg no 2 ni nani mmg x plan.. tup2 lps Aqil sethn nani preggy lg... hehe.. anyway TQ kak nora... nani doakan kak nora akan ade jugak nti ye..

    ReplyDelete
  6. anyway nani mmg rajin bc blog kak nora tau.. hahaha.. tp senyap2 je.. g jln2 tgk trip kak nora g pastu nani jadikan panduan tuk nani berjln gak kat tmpat tu..

    ReplyDelete
  7. Salam Nanie, Doktor Asma Pusrawi tu ke?. Kak nora dah tak pi Pusrawi dah..sebab company dah tak panel kat sana...skg ni berserah ajelah..kalau ada,,ada. kalau takda maybe, memang ditakdirkan hehe. Btw, kak nora dah lama gila tak update Blog personal hehehe.. dekat setahun dah kot. Banyak nak citer tapi takda masa/idea menulis and lagipun dah ada FB. Semua update kat FB sajer. Tapi mesti nak teruskan blogging gak.. kan its a theraphy..:-D. Nantilah..nak seru semangat rajin dulu hehe. take care Nani. Apa2 update kak nora tau.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...